O nama

Zadovoljni kupac

Duško Radović je jednom rekao otprilike “sve što daš nekom, već si dobio od nekog drugog, ne očekuj da ti se vrati”, međutim mi smo to za poslovne potrebe  promenili i kažemo “ više si dobio nego što si dao, a i ponovo ćeš dobiti”. 
U poslu naš vrhunski cilj je zadovoljni kupac. Zbog toga rešavamo problem do kraja i potpuno prilagodjavamo naše rešenje  potrebama korisnika.
Ako prilikom toga potrošimo  više vremena, energije ili novca od planiranog , opet ćemo više zaraditi na duge staze. 
Imamo još jednu izreku: “mnogi ne mogu da zarade koliko smo mi spremni da izgubimo”.
Svaki novi kupac je naša nova reklama, usmena preporuka je ono što  nas predstavlja tržištu. Naš profit  je veći broj zadovoljnih kupaca.
Imamo autorski domaći proizvod, dajemo garanciju od 2 godine,  tehničku podršku 24h dnevno, 7 dana u nedelji, naš izbor je klasična i rock muzika i u Srbiji,
naš adut je znanje i poštenje, naša reč je zakon i uspešni smo na srpskom tržištu.


Rad  bez i jednog kvara   

  • To što do sada nismo imali nijedan kvar nije ni slučajnost, niti splet srećnih okolnosti, već posledica vrlo pažljivo projektovane  i veoma predimenzionisana opreme, npr.  sva školska zvona prosečno troše oko 0.2 A u trajanju od 5 sekunde, dok je naše elektronsko zvono sposobno da izdrži 20 A u kontinualnom radu. (Sistem je testiran uključivanjem termo peći umesto zvona.) Dakle naše elektronsko zvono je testirano na 100 puta veće opterećenje. 
  • Većina ljudi bi bila zadovoljna tačnošću sata koji meri računar. Mi ni najmanje. Koristimo kombinaciju gps časovnika, atomskog časovnika u Švajcarskoj sa kojim naše zvono komuniciramo preko interneta, iinternog sata računara i časovnika mikrokontrolera sa kristalom kvarca.


Tehnička podrška podrazumeva:
  • Detaljno razradjeno upustvo u obliku algoritma o načinu korišćenja i otklanjanju lakših kvarova (otkačena žica i slično)
  • Stalna online podrška tj. potpuna naša kontrola Vašeg računara preko interneta. 
  • U slučaju kvara na elektronskom zvonu šaljemo Vam novi uredjaj a preuzimamo stari. 
  • Garanciju na elektronski uredjaj od 2 godine.


Na kraju, sve ovo pišem da bi nas nepoznati ljudi  prepoznali, ukazali poverenje i proverili da li smo zaslužili da opstanemo i rastemo.


Sve najbolje,

dipl.ing.prof. Milan Božić
Comments